Használt KIA-t venne?

Ha fura, hogy egy 4 éves autóban csak 25 ezer km van, akkor legyünk kicsit gyanakvóak: „Biztos ennyi van benne?”. A válasz: „Hát persze!”. Mivel úgysem tudjuk leellenőrizni, jobb, ha elhisszük és örülünk neki. A fenti sorokat olvasva az emberek szeme előtt egy külföldről behozott, lestrapált, totálkáron átesett, visszatekert kilométerórájú autó jelenik meg, amit épp egy minden hájjal megkent nepper próbál rásózni a gyanútlan áldozatra. Valószínűleg ezt az autót mi sem vennénk meg. És ha az autó tényleg nem volt törve, tényleg nem eszi az olajat, és tényleg csak 25 ezer kilométer van benne? Ez is hihető, csak attól függ, kit képzelünk az eladó helyébe. Tegyük fel, hogy a fenti jelenet valójában egy elegáns autószalonban zajlik, ahol egy öltönyös úr ad felvilágosítást az autóról. Így már megvennénk az autót?
A használtautó-kereskedelem bizalmi kérdés. Egy többéves autó múltja rengeteg olyan dolgot rejthet, amelyet mi, gyanútlan vásárlók, nem tudunk leellenőrizni. Lehetséges, hogy taxi volt Isztambulban, de az is, hogy öt évig állt egy svájci garázsban. Éppen ezért, használtautó vásárlásánál mindenképpen megbízható helyről vásároljunk. Olyan kereskedői hálózattól, amelynek a múltja és a mérete is biztosíték az autó minőségére. Az KIA minősített használtautókat forgalmazó hálózata is ilyen.
Ha ilyen helyen mégsem találtuk meg a nekünk legjobban tetsző autót, akkor a használtautó ellenőrzését legjobb, ha nem magunk végezzük, hanem szakemberre bízzuk. Amennyiben a kiválasztott autó egy KIA, abban az esetben feltétlenül keressünk fel egy KIA Márkaszervizt.

A vásárlás előtti átvizsgálás ára 4990 Ft. Ez az ajánlat kizárólagosan a potenciális vevő részére érvényes, amennyiben az autó eladója is jelen van:

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd

tíz + 11 =